Det startet med at vi gjerne ville lage puslespill fra plassene der vi er representert med nettaviser, og derfra har det gått slag i slag, sier Stian Solheim og Frode Hjelmeland om suksessen som så langt har resultert i nettstedet puslespill.org, og puslespill fra nesten 200 steder i Norge.

Puslespill førde

Førde er hjemstedet til Støtt Media som eier Puslespill.org. 

Mer fleksible enn de store

Gålå er en liten fjellandsbygd i Gudbrandsdalen. Det bor bare rundt 100 mennesker her. Likevel har de fått sitt eget puslespill. Hvordan er det mulig?

– Vakre steder og en entusiastisk og stolt lokalbefolkning som gjerne vil gi puslespill som julegaver til venner og familie. I tillegg bruker vi norske fotografer med god lokalkunnskap. På denne måten er vi sikret et kvalitetsprodukt som kundene setter pris på. Vi er også svært opptatt av at selve spillet og brikkene holder topp kvalitet.

Hasoran-Havn-Puslespill-600x453

Håsøran er et lite sted, men har fått sitt eget puslespill. 

Brikkene på plass – på veggen

Ikke alle brikkene finner sin plass med en gang. Hva gjør man dersom ikke er ferdig, men trenger bordplassen til noe annet?

– Pusleproffene kjøper matter, lim og rammer slik at man kan ta med seg det uferdige puslespillet på hytta, eller bare vil legge det til side for en stund. Når man bruker puslematte, er det bare å rulle sammen matten og ta spillet frem ved en senere anledning. Det ferdige bildet kan så limes inn i en ramme og henges på veggen. Alt dette fås kjøpt på nettstedet puslespill.org, forteller Solheim og Hjelmeland.

Samarbeider med lokale butikker

Du trenger ikke alltid å gå via det store internettet for å finne puslespill fra ditt hjemsted. Støtt Media/Puslespill.org har også inngått samarbeid med mange lokale butikker og bokhandlere. Det har blitt godt mottatt, sier Stian Solheim.

– De blir som regel utsolgt på «no time». Når vi leverer puslespill til lokalbutikker, selger vi ikke de samme via puslespill.org. Det er viktig for våre samarbeidspartnere at de er de eneste som selger spillene. Vi skal tross alt ha et godt forhold også i fremtiden, poengterer Hjelmeland.

På jakt etter puslespill fra nettopp ditt hjemsted? Gå til puslespill.org og se om det allerede er produsert.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here